Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du spyr

Hukande över toalettstolen
när jag vänder mej bort.
Du ska få spy ifred, jag ska inte titta.

Önskar att jag kunnat gömma orden i vackra omskrivningar
men sanningen är ju den den är
Du spyr.
Jag vänder mej bort.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 21:59



Bookmark and Share


  Miss Mod
En mamma får vända sig bort, tycker jag.
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP