Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget gravljus

Död
Det handlar ju om det eller
Att Inte Vara
Är jag, är du?




Jag har åtminstone inte tänt ditt gravljus, inte än.

Liv
Så lite handlar det ju om det eller
Att Vara
Är jag, är du?


Är vi?

(stoppar undan ljuset i garderoben, för förvaring)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP