Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1.0


Likt Pompejis eldstäder


Allt som slets ur min hand
ristade osynliga linjer

De spegelvänder stjärnor
och gör greppet vacklande
kring vad det än är
som försöker ersätta



              Inte ens bönen

kan förena dessa kupade handflator
efter skuggan av ett hårstrå
som återstår från dig

 

 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-01 21:26



Bookmark and Share


  dead_prez
du skriver så otroligt tilltalande, flyter iväg
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet