Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maybe last


new y.ork

new y.ork


nu kan du
jag & ni andra äntligen vifta röda flaggor
skyldigt
med mina i hennes läppar

för vem orkar seriöst med långhårig melankoli
särskilt
när ni delar med er av låtsasambitioner

redan på ruta ett




new y.ork


era drömmar stämmer ur sig

&
skakar om lågbudget filosofi
kanske är det lyxiga ögonpåsar som orsakar oron







på fabriken finns hennes kaotiska huvudvärk & hostattacker
cyklande hunger efter ett
ni vi eller dem



new y.ork


du har betalat vadsomhelst för egna åsikter
& det spelar ingen roll hur du smeker stora livsfrågor




hursomhelst
så har jag räddat liv från kärlek med säkerhetsbälten
& för.STÖRDA för.SÖK



jag ser under världen



new y.ork


det råder blåljus när mina sönderspelade fingrar når

&
el-ledningarna kysser mina ögon
ända fram till
framtidsvisioner

& världskartan har hål efter

dig,
mig,
han,
hon,
dem,
er & oss









Fri vers av Frederick
Läst 430 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-01 22:43



Bookmark and Share


  robert ff brand
"för vem orkar seriöst med långhårig melankoli"
"& el-ledningarna kysser mina ögon"

jag har redan friat till dig, så hur toppar vi det? haha du är så jävla skön, det flyter som när tårar blir till glidmedel i näsan,när du hackar upp orden och limmar ihop nya betydelser, chop chop chop me up. jag gillar det,när du skapar nytt från grunden. från asfalt och cement.
du är big city och en massa hetta.
2009-01-04

  kaptenen
skulle vilja applåder flera gånger om.
skitsnyggt gjort med "new y.ork"
och det känns som om det är flera dikter i en
fast samtidigt sitter allting ihop.

gillar de två sista delarna bäst, känns som om du insett något vi andra inte fattat än, hah.

tack
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick