Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom hem till mig.

 

 

Inga tårar har runnit

sen du tog hem mig,

till dig

hjärtat.

 

Du kom under natten

kysste mig ömt

smekte min kind

och tittade på mig.

 

Mina ögon kände

din närhet

din närvaro

och jag

vaknade.

 

Kunde aldrig förstå

hur du tog dig

hem till mig,

men känslorna tog över

vi kysstes

om och

om igen.

 

Sedan vaknade jag

insåg att verkligheten

var ifatt mig,

bäst att somna om

så vi ses

i drömmarna

älskling.  

 




Fri vers av Manal
Läst 801 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-01 20:29



Bookmark and Share


  wellness tina
jaa, o det är där vi njuter utav att ses igen...
så sant, ont, men sant.

B R A

Kram!
2008-11-26

  * Ammi *
Åh så vacker dröm .. då vill man somna om - fort!
2008-11-01

  friheten
Helt underbar!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal