Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville aldrig släppa taget

 

Jag grät när vi tog farväl

när vi kysstes

och jag ville inte släppa taget.

Hur ska jag kunna släppa dig och veta

att jag ska åka hem

till ingenting.

 

Jag ville inte släppa dig,

ville missa flyget för att

stanna kvar hos dig.

Ville minnas din doft

dina läppar

och ha kvar din närhet.

 

Jag vet att du var stark

framför mig, men inombords

föll allting ihop.

För när du till slut lyckades ta dig ifrån mig

så sprang du ut

du vinkade aldrig farväl.

 

Jag vet hjärtat

att du inte stod ut med

att se mig gå ifrån dig,

dina ögon visade det

dina kyssar

sa allt.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 1401 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-11-01 21:24



Bookmark and Share


  92 Lady J
Så vackert! ; )
2010-05-05

  sulimaa
Aj då...innerliga smärtsamma kärleksord....så fint uttryckt!
2009-08-02

  Ali D VIP
Salam

Känner igen
jag brukade vända ryggen till när hon gick för att hon inte skulle se mina tårar
2008-12-03

  Bibbi VIP
Mycket berörande och smärtsamt.
2008-11-10

  DanSan
*****************************

Åh så bra skrivit Manal . . . .

*APPLÅDER*

*****************************
2008-11-02

  Trädflickan
Så smärtsamt kan det vara att skiljas från varandra. Fint och vackert skrivet. Berörs.
2008-11-02

  Eva Langrath VIP
Smärtsamt vackert om avsked.

Eva
2008-11-02

  lizanystrom
Detta är riktigt bra!!
2008-11-01

  friheten
Smärtsamt, vackert
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal