Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden.

Dina rynkor, jag tycker att de fångar ditt ansikte.
Ramar in din mun till en känsloyttring,
ger dina ögon en extra dimension.
Kinden som jag kysser är mjuk, som skört siden.

Du har fångat tiden.
Du har fångat mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-03 19:27



Bookmark and Share


  VildLilja
att åldras är vackert :)
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP