Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du fri.

Nu väntar vi
Väntar på tiden som ska komma

Nu väntar
hoppet håller andan

Nu
Om inte förr så absolut nu

Sätter tiden på standby
tittar till den då och då
Ingen ska vrida den tillbaka
Ingen ska röra den och kanske då

Blir ett nu

Nu

Är du fri.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-04 10:03



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Vackra tankar!
"Sätter tiden på standby
tittar till den då och då"
tänk om man kunde...
2008-11-06

    Bim
...Ingen skall vrida den tillbaka
Ingen skall röra den,-meningar som bygger bo i mina tankar,-tack Yrre,-du är en klok människa
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP