Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Jag kände ditt under min handflata
Som om min smekning skapade tystnad,
skulle ge dig sömnen.

Som om min blotta närvaro skulle
ge dig allt, allt.

Men det lilla hjärtat tickade inte lugnt,
det slog hårt.
I din sagovärld nåddes du inte av min

Men jag höll dig.








Fri vers av Yrre VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 19:39



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Varsamma ord, fint!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP