Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan fysisk ork blir dagen annorlunda


Idag gick jag aldrig till brevlådan




Vad hände

när tappade jag den
kommer den nånsin tillbaka

utan den
ingen tur till brevlådan
snäsiga svar till omgivningen
telefonen får ringa
planer saneras

en önskan
lite märklig kan tyckas
det finns ingen väg tillbaka
låt resan fortsätta
i en behaglig takt




Övriga genrer av jardan
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-05 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan