Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje andetag

Nu trängs de inuti, de trängs
och vill ut.
Och när jag sen hejdar dem
kommer tårarna till slut

En häftig våg av glädje
fasans band runt mitt bröst
Trött men du drack kaffe
en smula hopp i din röst

Orden som jag vill säga dig
som jag vill ska komma ur min mun
fastnar där inom mig
gör mej tom och stum

Jag förstår om du släpper
jag förebrår inte dig
vill bara att du ska veta
hur mycket jag älskar dig

Håll ut ett tag till
om du kan om det vill sig så
res dig upp och kämpa
Snälla gå, bara gå.

Men jag säger inget till dig
pressar luren tätt intill
håller din röst mot mitt hjärta
glömmer allt som jag vill

Men stunder kommer
dagar som i dag
Då gråten finns här överallt
i varje andetag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 09:15



Bookmark and Share


    Ovan
Vackert =)
2008-11-06

  Eaglemountains VIP
Vackert.....om kärlek , förlösande glädje vemod
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP