Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack!

Du kommer emot mig
dina armar utsträckta
du faller i min famn och
sedan fnittrar du, som
bara du kan.

Solen lyser över guldfjun hår
Kisar lite med dina ögon
stapplar varsamt runt
och går.

Outsäglig lycka. Tack.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP