Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jo

orden hade yttrats för många år sen
av en mor som mist sina söner

idag visste hon


Människan klarar långt mycket mer
än man någonsin kan tro

finns där några andra val




Övriga genrer av jardan
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 16:48



Bookmark and Share


    Bögen
En sanning som räcker att förundras över gång efter gång...
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan