Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakryggad jag vänder.

Ni, bara för att ni
inte törs, inte ser
när hon rörs
gör inte mej till er bödel

Blodet ni vill se men
inte röra, förfasas
men inte förstöra
sätter ingen yxa i min hand

Säg hur ni nu ska göra
byte äta, om inget
liv era händer väta
rakryggad jag vänder.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP