Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

Mina utkast
de som jag raderar (alltid)
Väl övervägda, tänkta.
Jag är alltid så noga.

Du är fullkommlig, hel
Oraderbar.

Ett mästerverk.

Ändå kom du till utan vetskap
Du fanns bara där
en av misstag kommen
tvärtryckt enter

Ingen delete.
Välkommen hit.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 19:20



Bookmark and Share


  Lost-In-Sid-Me
Underbart vacker:)
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP