Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

Du

min solstråle

den gnistrande

glittrande

stjärnan

som alltid

alltid

 

får mig

att

le.

 

tack älskling

 




Fri vers av Manal
Läst 1161 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-06 20:17



Bookmark and Share


  friheten
Underbar!
2008-11-18

  Bibbi VIP
Underskön poesi.
2008-11-10

  * Ammi *
Kärlek ..
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal