Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska du spela Gud.

Tanken färdas
genom svindlande kvarter
genom gatlysets skimmer
du alls inget ser
Det fanns inget mer

Söker det dolda
alla viskande orden som
talade lögnen
Tysthetens eko rör vid dig ömt
det fanns ingenting som du glömt

Vägen som vandras
över gatstenens yta
ingen nåd att få ge
sanning så ivrigt gömd
Det är bara du som är dömd

Du känner ivriga
fingrar flyktigt de nästan
rör vid dina
rör vid din hud
Nu ska du spela Gud




Fri vers av Yrre VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 22:07



Bookmark and Share


    blomsternätter
jag tycker om den här texten. den har starka ord & jag gillar hur du har brutit upp meningarna i styckena :)
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP