Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina mörka rum

Världen är så stor så stor
lassel lasse liten
Men min värld är pyttig
och förvisso ganska sliten
Inga vita vidder
här finns ingen grönan äng
ett lapptäcke av tusen tankar
ligger på min säng


Här kan man gå utan kläder om man vill
naken sårbar och skymd
Detta är min hela värld
hela universums rymd
Här får själen vila, tystnaden gör mej stum
Här inne här andas jag
I mina mörka rum




Fri vers av Yrre VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-07 12:14



Bookmark and Share


  durr
att ha ett eget rum är värt guld.
2009-01-10

  Miss Mod
Det känns som det trots allt ligger en skönhet någonstans i dina mörka rum?
2008-12-30

    Bim
..tycker om det du skriver,-om du vill får du ett ljus till dina mörka rum,-tänd det bara om du vill
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP