Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse

ljusår bort på en annan planet
står förnärvande en främmande raket
Den som sitter i den kan nog inte låta bli
att titta på tokarna som bildar vårt vi

Skakar nog tankfullt på antennerna sina
låter säkert skrattsalvorna vina
men tänker nog eftertänksamt på det
att så kan det bli på en annan planet




Fri vers av Yrre VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-21 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP