Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagan

Antag, för en liten stund
eller kanske lite till.

Att allt i denna världen
blevo som du vill.

När nöjder du åstundar
Ett förnöjsamt liv, just då

Skulle du sannolikt hitta
En yttepytte grej att klaga uppå.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-07 16:37



Bookmark and Share


  Rolfsdotter
Kul tanke, kanske du har rätt!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP