Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden bär mina spår

Spåren jag sökte
i staden jag glömde
lyssnande efter skratten jag hörde
och råden jag följde
spejande efter människorna jag rörde

Allt är ett minne jag valt att glömma.
Allt är en uppväxt jag lovat att fördöma.




Fri vers av Dan Linder
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-08-10 17:20



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Får kalla kårar. Barndomsstad, barndomsstad.

Rubriken kunde ha fått mer respekt, tycker jag. Annars finemang.
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder