Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Min rymd är full av skeenden
men mest så finns där du
Jag samlar dina leenden
Och blir det nästan fullt av dem
jag bryter dem itu

För dina händers vackra språk
jag inte missa vill
och kroppens vänligt stämda stråk
sent en fredagsafton
jag förälskad lyssnar till

Så full av dig dricker bara
lite lite till
hos dig så ska jag vara
evigheters evighet
Det enda som jag vill.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP