Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ögonblick jag minns......


Min dotter

Jag minns en morgon
när jag vaknade trött och sömnig
du stod i din lilla vita spjälsäng
märken av dina tänder fanns på sängens långsida.
Din gula lilla vovve som du kallade Wavvav
kramade du som vanligt hårt i din famn.
Du höll fram nappflaskan till mig
som du nyss hade tömt.
Dina klarblå ögon mötte mina
och dina vita korkskruvslockar svajade
du var så underbart söt och vacker
mitt älskade barn och jag var
så stolt, så stolt.




Fri vers av Andersx
Läst 635 gånger
Publicerad 2005-08-11 10:59



Bookmark and Share


    Kevin
jätte bra
2005-08-11

    Teddy
Klart..stolt är man..fin text om det största i livet.
2005-08-11

    ej medlem längre
Fint ögonblick, fin bild, mysig text.
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Andersx