Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2008-11-12

Efter att ha skalat ner alla begrepp och attribut, alla reflektioner kring vår omvärld, och landat som naken ner i Nuet, har jag upptäckt att den hårda sinnevärlden drabbat mig med nya djävulska påhitt.

Jag har nu tappat känslan av att superuppfatta världen. Intrycken filtreras inte längre, utan flyter rakt igenom utan att jag märker något. Mitt jag håller sakta på att falla sönder för min mobil har lagt av.

Japp! Efter 9 års trogen tjänst, otaliga kraschlandningar i betongen och stolt roll som byfåneattribut, har min telefon, ifrån den tiden då mobiltelefoner hette Ericsson o inget annat, nu gett upp.

Bjarne o Aila och andra som med stor omtanke tänkt starta en insamling till ny mobil, nu är en sten borta ifrån era axlar. :-)

Så, nu är det ajöss med blippet och pipet. Nu kommer polyfoniska samplingar och komprimerade tarzanvrål att förpesta min vardag.

Det blir en Sony Ericsson G502. Har ingen aning om vad det är. Det kommer troligen ta mig en vecka att lära mig svara, om den optionen inte redan blivit bortrationaliserad.

 




Övriga genrer av Ulf Popeno
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-12 15:03



Bookmark and Share


    Glittra G
hahaha, jag köpte en ny nyligen ... det gäller att tänka på viktiga saker som om den är snygg och vikbar ;).
2008-11-17

  Don Michael
Aaah, El Poppo! Du är inte bara grym på prickar...din humor är dito. "Mitt jag håller sakta på att falla sönder för min mobil har lagt av"...en spegling av idag.


Dubbla tummar!
2008-11-14

    Erika H
Åhh... skickar en gravöl.

Hoppas nästa kan ge dig ett lika långt och lyckligt liv.
2008-11-12

  wayward - taiga
haha, du e kul ju.. lite enveten sådär kanske..
tänker minsann köra med min gamla trotjänare..

rakt på berättar du iaf, det är skönt flyt att läsa då.
kanske får du utlopp för mer konstnärliga utsvävningar i ditt tecknande, för visst var det du som var en jävel på att rita..
minns de där lirarna mot relingen... måste kolla upp det där!

polyfon förresten - min ringer som en gammaldags, fast ibland är det skönt att låta bli att svara... du kanske kommer tycka det är jättekul, med färgdisplay, spel och kamera, kamera, det är ju jättebra ju.
2008-11-12

  Kameleont
På tiden vännen, men coolt att du är du och att du har stått på dig. Skam den som ger sig, men ibland måste man :)
2008-11-12

  Neal
lycka till !
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno