Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsågod och kliv på.

Fasten livsbältet.

Here we go again.

Den här gången kommer det att snurra fasligt, hoppas att vi båda sitter
kvar i gungan när den stannar för,

Det gör den dotter, det gör den.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP