Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bouppteckning

Du och jag
var ett till liv, själ och egendom
Nog måste vi
vara en för evigt odelbar enhet?
Finns ingen möjlighet
att det kan vara över!




Fri vers av Cinemiracle
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-08-11 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
se tillbaka på det goda, titta framåt och önska, vill! Fick en bild av två individer, en med stark vilja, som vill gå vidare och inte separeras. Men den andra vill skiljas och gå sin egen väg.

Bra! Och enkelt
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle