Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

???

Ingen plats.

Ingen hjälp.

Efter allt vi gjort, allt du kämpat med
"Hem och knarka ihjäl dig ungjävel"

Fast med mycket finare ord och byrokratiskt
språkbruk så att vi inte skulle förstå att det
var precis det dom sa.

Jag vill inte gå upp till dig i dag på sjukhuset och säga det
men jag måste.

Inuti river ormen och snart finns ingenting kvar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-14 06:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Detta gör vansinnigt ont...
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP