Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack.

Orden.

Det jag ser på era sidor, det ni skriver.
Det är bomullsband omkring mitt hjärta.

Tack.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 17:18



Bookmark and Share


  madigan
Tack ska du själv för din poesi!
2008-11-14

  Carola Zettergren
Vad fint du skriver ditt tack!
2008-11-14

    Maria Malm
Mjuk tacksamhet.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP