Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Upp och Ner.

När jag kom till dig i dag med ångest i hjärtat och avgrund på lur sa du att;
Det finns en plats, de har gjort en plats åt mej.
Och hela världen hos mig brann av tacksamhet.

Jag kunde göra en skillnad, jag kunde vara till hjälp och det betyder allt ska du veta allt!

Ikväll vilar lugnet, trots dina skador på hjärta och lungor trots allt!

VILA




Fri vers av Yrre VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-14 17:22



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Tycker om den här!
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP