Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frida.

Du finns och därför andas jag.
Du är och så vet jag att livet kan levas.
Utan dig mister jag allt.
utan dig skulle världen vara en mycket kall plats
att leva i.
Du ler och skrattar, du andas
du dräller dina saker överallt och avbryter mej jämt, tack!
Inte ens hela jorden har rum för den
kärlek jag känner för dig, tack.
Jag älskar dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP