Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag gav, inget.

Jag flydde med en tidig våg
drunknade i famntaget
blundade till bruset av
sandtagandet.

Men jag gav inget

Fördes upp med havsbrisen
fångades av doften från dig
drömde i ljuset av din ensamhet
Din ensamhet

Och jag gav, inget.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2008-11-14 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP