Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du höll hennes hand och
torkade tårar
kanske ljög du.

Men du fanns för hennes hand
och du tröstade
nej du talade sanning.
Jag vet, sanning.

Och staden rämnade i grunden
den saknade för stunden
En Enda levandes sanning.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP