Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+

Tänkte visa en bild av ditt signum

Men det fanns ingen "infoga bild".
Antar att det inte var någon mening med att visa bilden av den som
inte fanns nära.

Infogar i bilden ett plus. Det är ganska lika nog med
två minus. Fast åt olika håll.
Tur att jag gick frammåt.

Man kan ju vandra en bit fel.
På håll




Fri vers av Yrre VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP