Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört.

Du spelar mej, tror du.
Tror att du kan sjunga
mej tror du.

Men jag kan inte texten, vännen.
Även om jag hört den förut.

Jag vill inte spelas, förevigas med en not
men jag kan lägga mej på stenen
och vara ditt eviga blot.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP