Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slipknot world tour - All Hope Is Gone - KBhallen 2008-11-13


Allt hopp är borta

du vet , varje stund är ett tecken
ditt liv består i att lära dig alla miljoner språk
för att tyda varje stund

 

WE HAVE MADE

THE PRESENT

OBSOLETE

WHAT DO YOU WANT?

WHAT DO YOU NEED?

 

Vi är i ett publikhav och överljudsdunket kastar oss från sida till sida.
Strålkastar ljus bombar blixtar
snart lyfter taket

 


We're the Problem,

but we're also the Solution...

 

Slipknot blåser ut energi i effekter jag inte behöver veta.
Vibrationerna vispar mig till alla omätbara tillstånd.

Allt hopp är borta och vi är det gift som förseglar
tillsluter
formar
Slutet

 

WE HAVE MADE THE

PRESENT OBSOLETE

WHAT DO YOU WANT?

WHAT DO YOU NEED?


I could rattle off a

million other reasons why

But does it matter

when the only thing we love

will die?

 

Hold your breath... Listen

 

Start a war

in another backyard


And we'll destroy

your house of cards


Give me a minute and

I'll change your mind


Give me a bullet and

I'll change your life

 

Hold your breath... Listen


Go drill your deserts 

Go dig your graves


Then fill your mouth with all

the money you will save


Sinking in

 Getting smaller again / I'M DONE


It has begun.

I'm not the only one...

 


AND THE RAIN WILL

KILL US ALL...


WE THROW OURSELVES

AGAINST THE WALL


BUT NO ONE ELSE

 CAN SEE


THE PRESERVATION OF

 THE MARTYR IN ME

 

Rytmen stannar kvar, en bakterie frodas, sanning deformeras, allt fragmenteras
jag har välkomnat ett gift. Detta är allt jag önskat.


I have screamed until

my veins collapsed

I've waited as my

time's elapsed

Now all I do is live

with so much fate

I've wished for this,

I've bitched at that

I've left behind

this little fact

You cannot kill

what you did not create

 

Slipknot, welcome to my veins


YOU CAN'T KILL ME CUZ I'M ALREADY INSIDE YOU

 

 

This is maggot therapy

as i'm one

 




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-16 00:53



Bookmark and Share


  Della K
"Pathetic (benign)
Accept it (undermine)
Your opinion (my justification)
Happy (safe)
Servent (caged)
Malice (Utter weakness)
No toleration
Invade (committed)
Enraged (admit it)
Don't condescend (don't even disagree)
Desire (decay)
Dissapoint (delay)
You've suffered then, now suffer unto me.

Obsession, take another look.
Remember, every chance you took.
Decide, either live with me
Or give up - any thought you had of being free"

- The Nameless
2008-11-25

  a h de v
ät upp dig själv
gödsla till dina ungar
mörda husdjuren
ställ alla du känner inför rätta
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno