Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Bim för att du lärt mej resa


byns atmosfär fanns kvar i natten

en gång besökte jag Chablis
i natt återvände jag

den anspråkslösa lilla staden
med sin underbara atmosfär gör sej påmind

hotellets mycket speciella charm
genuin värme från tusen ting

lilla torget med sin enkla servering
ostarna från den magnifika vagnen

den gamla stenbron i mörker
den ljuvliga parken i morgonljus

maskiner tidigt i gryningen
mot arbetet i de kalkrika jordarna

en rogivande vanlig majdag
men nu når kylan snart

eldarna tänds
kan känna december i den lilla staden







Övriga genrer av jardan
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-17 10:57



Bookmark and Share


    Bim
.....åh ursäkta att jag är lite sen,-men om du har tid kan vi väl sitta här en stund,smaka på de goda ostarna ,ta in ett fat med oliver och bröd,något gott dyrt fint drickbart i glasen,-sen tror jag nog att jag vill ha en fin cigarill och en dubbel espresso,-och varför inte en Strega innan dom stänger.
Om du inte har något emot det så bjuder jag.
Vilken tur jag hade att du satt kvar!!! Skål för oss och livet!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan