Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans

Tiden skiljer oss allt mer
Din oersättlighet är så påtaglig

Jag skall nog ställa in mig på
att vara glad för det jag fick

Lära mig se resten av livet
som en transportsträcka




Fri vers av Cinemiracle
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-08-12 14:12



Bookmark and Share


  Rublev
Språkbehandlingen är mycket god och innehållet klart och koncentrerat!

Tacksamhetens resignation... är nog när allt kommer omkring inte så illa! För tacksamhet är en öppen dörr mot livets rika mångfald. Och livet bär i sig, ja är i sig möjligheter och överraskningar!

Låt gå för transportsträcka... Bara du svänger ut på livets huvudled och börjar köra lugnt och försiktigt :) så lär det också finnas både mötesplatser, viloplatser och en och annan vidunderlig utsiktsplats...
2005-08-13

  Rublev
Att inte inse har sin tid.
Att komma till insikt har sin tid.
Förnekelse har sin tid.
Acceptans har sin tid.
Att inte vilja leva har sin tid.
Att välja livet har sin tid.

Allt har sin tid.
Men kärleken är före all tid.
Och kommer att blomstra
och dofta när all tid är slut.
Kärleken är här och är nu och är nära.
Genom kärlek har allt blivit till som är till
och genom kärlekens makt ska den leva som lärt sig älska...
2005-08-13

    ej medlem längre
Fint konstaterande, fastnade speciellt för den andra raden
2005-08-12

  Teresia Ridell
Fin klarsynt dikt ! Hoppas det tids nog blir mer än en transportsträcka för dig !
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle