Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens rätt

Du äter souvlaki
Jag petar i lasagnen

Jag får hjälpa dig
och finnas där

Det är ett stort steg
som gör mig stolt




Fri vers av Cinemiracle
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-08-12 14:15



Bookmark and Share


  Rublev
Ja! Fortsätt!!!!
Koncentrerad vardaglighet
med brådjup trotsig tillit!
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle