Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra vita väggar.

Innesluten
Omsluten

Bergtagen

fyra vita väggar
äger dig nu.


små vita piller
bryter dig itu

Min själ behöver inga sådana
den är ändå i spillror.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-17 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP