Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet kan vara brutalt, smärtan kan bli för svår, men min kära dotter jag är här med dig...


Tomt

Tomt Tomt
Jag känner ingenting
Jag bara gråter
Vad ska jag göra?
Vad finns det att göra?
Jag vet inte vad det är
Jag vet inte hur det kom dit
Det enda jag vet är att det finns

Den kylan jag känner
Kommer innefrån
Från vart då?
Av vadå?
Jag vet inte
Det är alltför tomt
För tomt för att se
För svårt för att veta

Livet leker
Leker sin otäcka lek med mig
Lurar mig att allt är bra
För att jag sedan ska överraskas
Så jag känner likadant igen
Ett enda stort hål
Som aldrig kommer att lagas
Som finns men inte syns




Fri vers av zinna
Läst 550 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-19 12:13



Bookmark and Share


  zinna
tomheten är allt uppslukande i sin egen enkla tomhet, saknaden över det liv vi kunnde ha haft gnager i skälen....
Tack för din ärliga komentar...
2008-11-22

  Blåbäret
tomhetens känsla väl beskriven i dess kyla och overklighet, hålet som finns där men syns inte...
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna