Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär.

Tingens bleka oskuld
blott tanke ska förgå
För det brott den gjorde
tål att tänkas på

Låg så lockande
så blek mot allt grått
Den vridna tankestegen
den eggade till brott

Så skyll all världens ondska
dina förvirrade ideal
dina ögons fokuserande
på dess lilla areal

"Den låg så pockande
så missvisande i sitt syfte
jag satte den mot min arm
och hela världen lyfte"

Använd och förbrukad
nu bara ligger den där
all skuld får den
av den som har begär




Fri vers av Yrre VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP