Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du förstå mitt kjära barn lyckan du bringer mej när du säger du väljer livet


Kan du förstå

Ett nyckfullt ögonblick, stal min framtid.

I ett fönster står ett ljus som långsamt brinner

Kan du förstå?

Kan du förstå hur det känns

När marken gungar?

När rädslan får makten?

När luften tar slut?

Med en spruta i din hand du försvann

och kampen vi kämpar var den över?

Kan du förstå?

Kan du förstå hur det känns

när maktlösheten krossar allt?

när tårana kommer?

när skriken ekar i mitt indre?

Huvudet pulserar av tankar

och kroppen späns av rädsla för tystheten

Kan du förstå?

Kan du förstå hur det känns

när jag ser deg plågas av demoner

när jag ser dej kämpa en kamp mot din oslynliga fiende

när hoppet du tände försvann

Mörkeret ligger på och endast en strimma av ljus

tränger seg in i mitt liv

Kan du förstå?

Kan du förstå hur det känns

när du ger mej dom orden?

när du ger mej fred i själen?

när glädjen i din röst ekar i mitt huvud?

Kan du förstå

kan du förstå min dotter hur det känns

när du säger du väljer livet?

Mamma




Fri vers av zinna
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-19 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna