Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrast.

Morgonkyla
varma morgonkramar

blöta pussar från en nos och en babymun

Låt tiden stanna, bara en stund.

Hårda vita väggar
kalla kramar

golven är halkiga och du är inte du.
Låt tiden försvinna, fort,
på en sekund.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP