Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfta

Jag lyfter.

Vi ställer oss vid fönstret och tittat på allt det vackra vita

Vi förundras.
Du säger titta, och jag förstår vad du säger.

Vi lyfter.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-20 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP