Verklighetens saga, din närvaro... (tillvaron blir annorlunda när den vi älskar gör entré)....

senryu x2

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetens saga, din närvaro... (tillvaron blir annorlunda när den vi älskar gör entré)....

senryu x2




SAGAN...

Vilken resa den
pumpan blir ekipage

snart du ankommer

*

I bagaget bris
med mig månen kom och sken

vilar i din huds brasa

 



© MP-Havsbris/2008




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 909 gånger och applåderad av 56 personer
Publicerad 2008-11-20 15:03



Bookmark and Share


    J. Herward
du har en udda stil

och den går i minn smak
2009-09-18

  Smurfan
Vackert!
Verklighetens saga är ingen saga,
hård verklighet.
Men blir en saga när någons
närvaro blir gemensam närvaro.
:)
2008-11-27

  Nasrin
Mycket vackert skrivet igen!
Dina ord ger mig inspiration. kram
2008-11-26

  Gunilla VIP
Det är som ett sagolandskap
dina ord för mig till.
2008-11-25

  aol
vilar i din huds brasa underbar poesi
2008-11-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Havsbris!

"Vilar i din huds brasa", gillar den metaforen starkt! Hälsar vännen Fredrik
2008-11-25

  friheten
Jättfin HB!
2008-11-23

  Regular
Vacker sagoinspirerad text
2008-11-21

  berxper
Åh, så fint: "Vilar i din huds brasa", vilken närvaro, så romantiskt vackert! Det finns även en slags trygghet, "snart du ankommer". Det kan tolkas på olika sätt, men ser det som att drömmen går i uppfyllelse... Hela dikten är magisk! Även du;-)
2008-11-21

  * Ammi *
Opss.. såg inte att det var en senryu .. då blir det ändå vackrare!
applåder
2008-11-20

  * Ammi *
Ovanligt kort för att vara från dig, men så himmelskt vacker!!
2008-11-20

  ¤Anne¤
något trolskt över dem, vackra!
2008-11-20

  Fredrik P. VIP
tvåan helt underbar!
/vilar i din huds brasa/
2008-11-20

  Lotti
magisk på nåt vis ....
2008-11-20

  Eva Langrath VIP
När jag läser dina ord föflyttas jag till en prinsess saga.

Eva
2008-11-20

  Rosen VIP
Underbar vacker saga...
även om jag inte förstod allt här..får fundera lite..
2008-11-20

  glittertindra
vackert skrivet och visst är det så att tillvaron förändras.. :)
2008-11-20

  Svartsilver
Åh ...så vackert!
2008-11-20

  Lyckohäxan Enediel
Mmmmmm!!
Din ingress är så sann och dina rader här är så vackra och drömmandes fina...underbart skapat!

Applåder och kramar till dig!
2008-11-20

    ej medlem längre
En vackert illustrerad saga om en resa... känns som en romantisk resa.
2008-11-20

    Ken Cassel
Instämmer med vår vise Lindemann
BRAVO
Apllåder

Kram-ar

:)
2008-11-20

  Mr Lindemann VIP
Bra och lite annorlunda stil så


Får tänka hela dagen på vad det egentligen är som jag läst
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris