Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtsam haiku

Som ormen hugger
den vandrandes nakna häl
stinger ett dödsbud




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 329 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-11-20 21:25



Bookmark and Share


  korpfjäder
Känner smärtan i den här som skulle liemannen huggit hälsenan för att så berätta om sin närvaro.
Otroligt fint hopsatt japanare det här.
2008-11-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Det hugget kändes.....fångat på kornet vill jag lova!
2008-11-21

  Rachel Roth
så perfekt fångat mr.
2008-11-21

  Gunnel Eriksson VIP
Du beskriver det oväntade!
2008-11-21

  Peter Matsa
Svider...
Laddad smärtu
2008-11-20

  halmstrå
Den här är grym, vass och genialisk.
Döden som kommer som ett hugg mitt i vandringen. Livsrealiteterna.
2008-11-20

    ej medlem längre
Det känns.
2008-11-20

  Bjarne Nordbö
Aj.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

papillon