Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simson och Emelie

Simson hade långt hår, kraften strömmade
igenom testarna.
De som begärde hans krafter klippte av dem.

Jag köpte långt hår till dig i dag.
Tänkte att kanske kraften återvände
till dig om ditt hår var långt.

Alldeles mörkt var det för att matcha ditt och
dina mörkt gröna ögon
Du log igenom dessa själens brunnar.
Ditt hår blev långt med ordentligt lim.

Jag grät i bilen hem.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-21 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP