Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstfödda.

Överfallen
tankarna tar kontroll
vad jag tycker spelar
mindre roll

Som envetna refränger
spelas det in och ut
stänger, raderar.
Allt har ett slut.

Önskar jag kunde se det
förstå och gå
men jag finns mitt upp i det
ingen lindring att få


kärleken till dig
Överfallen tagen och tvingad
förlösande befallande
borde ge mej vingar

Men mitt hjärta rämnar
om du lämnar mej
förstfödda
jag älskar dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2008-11-21 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP