Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud

Gud, Å gud.
Bevara min dotter
sätt inte henne på skam som
du hitintills har gjort.

Låt henne inte brinna av ångest
som du låter henne göra
Bida hennes tid som är så kort
och se till att sprutorna är rena

Du som aldrig hör bön och
inte hör mitt hjärtas rop
förbarma dig!

Jag är bara en otrogen utan hopp
en som älskat dig
Älskat dig.

Ta inte mina barn som tecken på dig kärlek
var inte i min närhet
fly, fly!
I FADERNS OCH SONENS OCH
DEN HELIGE ANDES NAMN.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-11-21 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP