Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Djävlar, verklighetens val vem fan har det?
Vi färdas i fantasier om
en blommig kaneldoftande
satans djävla verklighet som luktar död och ruttet kött


Allt gör mej så djävla trött

Vi äcklas AV KÄNSLOR OCH AVFÖRING SOM LUKTAR MEN
VA FAN VERKLIGHET LUKTAR INTE DAMMIGA HÄNGDA ROSOR
den luktar av verklighet
verklighet



Av dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-21 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP